Bdsm baari sivistyssanakirja netissä

bdsm baari sivistyssanakirja netissä

Joten anteeksi, jos tämä oli turhaa. En vain voinut sille mitään  Tarkoitus ei ollut millään tavalla vähätellä sitä puolta. Mutta sehän on ihan mistä suunnasta asiaa haluaa lähestyä: Kirjattu Feird Vieras Vs: Kirjattu IndigoZone Asiakas Viestejä: Aiheesta on käyty myös muutamia oikein hyviä keskusteluja, muun muassa tämä ainakin: Henkinen masokisti nauttii tunteista, jotka mielletään negatiivisiksi.

Yksinkertaisimpia näistä tietenkin nöyryytys, häpeä ja käskyvallan menettäminen. Sitten on niitä monimutkaisempia kuin suru, yksinäisyys, ahdistus, pelko, joita on mahdollista purkaa sessioinnin kautta. Sadisti taas rakastaa sitä, että saa pistää toisen käymään läpi sellaisia asioita, joista tämä ei suoranaisesti nauti. Mutta kun sitä kaikkein nautittavinta on ajatella sitä ristiriitaa, mikä syntyy, kun toisaalta tämä toinen henkilö nauttiikin Kaksi vastakkaisuutta, mahdottomuutta, samassa paketissa.

Itseasiassa ihan tismalleen samalla tavalla kuin kivusta nauttimisenkin kohdalla. Teemat ovat hyvin tunnistettavissa ja niitä on tullut mietittyä ennenkin: Syvälle pimeän puolen tummaan samettiin kaipausta, jossa pakotetaan riisuutumaan paljaaksi aivan kaikesta estoista, ylpeydestä, tahdosta, kontrollista, patoutuneista mieltä vaivaavista ajatuksista, ajatuksista ylipäänsä ja edetään kipupisteiden läpäisyn kautta vapauttavaan katharsikseen.

Kokematon ei tämän tason intiimiyttä uskalla toivoa, mutta ajatuksena se on hieno. On suuri luottamuksen osoitus, jos näitä asioita kaipaava on valmis antamaan itsensä toiselle näin paljaana ja haavoittuvana, jopa haavoittamista toivovana. Mutta silloin myös vastuu on suuri. Ehkä niin suuri, ettei sitä kannata ottaa vastaan, jos on pienikin epäilys siitä, ettei pystyisi tuomaan subia pohjalta kunnialla takaisin ylös ja kursimaan ja hoivaamaan takaisin ehjäksi.

Tai olemaan tilanteessa läsnä sataprosenttisesti. Kyse on kuitenkin eri aihealueesta ja ilmiöstä. Seukupuolenvaihdosleikkauksia perustellaan yleensä sillä että "se liittyy seksuaalisuuteen ja seksuaalisesti poikkeavia ei saa syrjiä" mikä toki on ihan oikea asenne.

Mutta kyllähän kuka tahansa ihminen, jolla todella on ongelma kehonkuvansa kanssa, kärsii varmasti myös paljon seksuaalisuutensa ja itsetuntonsa kanssa! Onhan siinä toki se ongelma, että vielä nykyaikana on hankala sanoa potilaasta, onko kyseessä todella oikea kehonkuvaongelma, ympäristön painostuksesta johtuva pitkittynyt itsetunto-ongelma vai mielisairaudesta johtuva vaarallinen harha.

Jos se olisi helppo diagnosoida, selviäisi paremmin, milloin pelkät terapiaistunnot psykologin tai psykiatrin kanssa auttaisivat, milloin mahdollisesti itselleen vaarallinen henkilö olisi turvallisinta laittaa suljetulle osastolle ja milloin olisi eettisesti oikein turvautua leikkaukseen. Ehkä tulevaisuudessa aivoja voi tutkia paremmin. Ehkä tulevaisuudessa koetaan eettisesti oikeaksi korjata lääketieteen saavutusten avulla heidätkin, jotka haluavat pitää sukupuolensa ennallaan, mutta joiden kehonkuva on muuten "normaalista" poikkeava.

Olisi mielenkiintoista tietää, moniko heistä kokee oman kehonsa jotenkin vajavaiseksi, jota voisi kirurgialla parantaa. Anteeksi, että käytin huonoa termiä. En tiedä aiheesta paljoakaan, mutta ainakin lähes kaikissa näkemissäni television sukupuolenvaihdosdokumenteissa yleensä vähintään rintoihin kosketaan kirurgisesti: Jos on sellaisia sukupuolenvaihtajia, jotka eivät halua mitään leikkauksia, niin opinpahan ainakin uutta.

Tiesin kyllä sen, ettei kaikilta korjata sukuelimiä vastaamaan uutta sukupuolta. Ehkä täälläkin näitä mielikuvia voisi vähän päivittää. Lainaus perustellaan yleensä sillä että "se liittyy seksuaalisuuteen ja seksuaalisesti poikkeavia ei saa syrjiä" En kyllä ole kuullut tuollaista perustelua juuri keltään asian kanssa tekemisissä olevalta.

Sen sijaan se liittyy sukupuoleen kyllä. Lainaus Mutta kyllähän kuka tahansa ihminen, jolla todella on ongelma kehonkuvansa kanssa, kärsii varmasti myös paljon seksuaalisuutensa ja itseluottamuksensa kanssa! Niin varmaan, mutta kun se aihealue on eri, vaikka mikä tahansa voi liittyä yksilön seksuaalisuuteen ja haluttavaksi tuntemiseen ja haluihin ja mihin vaan - oli se sitten syöpä, flunssa, BIID, sukupuoli-identiteettiin ja kehon sukupuolittumiseen liittyvät hoidot, peräpukama BIID on mielenkiintoinen ilmiö, mutta se ei ole sama asia kuin transsukupuolisuus, vaikka molemmissa pyrittäisiinkin kroppaa muokkaamaan tai korjaamaan tai parantamaan.

Mutta niin siinä syövässäkin kroppaa korjataan tai muokataan tai parannetaan. Transsukupuolisuudessa kyse on sukupuolisuuden kokemisesta ja sen jäsentymisestä kehoon, BIIDissä sitten muusta aihealueesta nousevasta kehollisesta jäsentämisestä ja tarpeista. Lainaus Ehkä tulevaisuudessa koetaan eettisesti oikeaksi korjata lääketieteen saavutusten avulla heidätkin, jotka haluavat pitää sukupuolensa ennallaan, mutta joiden kehonkuva on muuten "normaalista" poikkeava.

Tulevaisuudessa varmasti osataan monenlaisia hoitoja toivottavasti. Mahdollisesti jopa ihmisen kromosomit osataan muuttaa, jos oikein scifiksi lähdetään. Ei niin scifiä taas on kohdunsiirto ja transsukupuolisten naisten synnytysmahdollisuus, johon tulee jo aika varmasti kehitystä seuraavien parin vuosikymmenen aikana, tekniikkaa kehitetään jo paljonkin.

Lainaus Anteeksi, että yleistin sukupuolenvaihdoksen koskemaan leikkauksia. En tiedä aiheesta paljoakaan, mutta ainakin kaikissa television sukupuolenvaihdosdokumenteista yleensä vähintään rintoihin kosketaan kirurgisesti: Voisi aloittaa esimerkiksi tuosta vaihtamisesta.

Vaihtaminen implikoi, että henkilö olisi jotenkin ollut toista sukupuolta ennen, mutta harvemmin se näiden ihmisten omassa kokemuksessa siten menee, vaikka ulkopuoliset ajattelevatkin sukupuolen "vaihtuvan" kun katsovat ulkoapäin. Ei se silti hyvä mielikuva ole. Mutta joo, valitettavasti aihetta käsitellään hyvin usein juuri leikkausten myötä, aivan kuin ne olisivat ne määrittävät tekijät.

Todellisuudessa leikkaukset ovat ehkä vain pari prosenttia koko asiasta, joskin yksilöstä riippuen ne voivat olla merkittävät pari prosenttia. Suurin osa aihetta käsittelevistä dokumenteista on todellisuudessa aivan surkeita, jos kriittiseksi lähdetään siltä kannalta millaista kuvaa niillä syötetään ihmisille aiheesta.

Ei se tietenkään ihme ole, ne ovat ulkopuolisten tekemiä tirkisteludokumentteja. Lisäksi leikkaukset ovat osin etuoikeuksia, joita toiset saavat jossain päin maailmaa ja toiset eivät. Suomessakin rinta- ja kasvoleikkaukset ovat tarjolla vain niille joilla on rahaa laittaa asiaan likoon, julkisessa terveydenhuollossa sellaisissa asioissa ei auteta.

Ja kyllä, on sellaisiakin sukupuoltaan korjaavia tai muuten aiheeseen liittyviä ihmisiä, jotka eivät ota mitään hoitoja tai ottavat pelkkiä hormonihoitoja ja juridiset muutokset, mikäli niitä maasta riippuen saa ja henkilö haluaa.

Valitettavasti fetissien maailmassakin toiset ovat salonkikelpoisempia kuin toiset. Kumi, nahka tai korkokengät ovat sieltä helpommin hyväksyttävästä päästä. Eritteet taas monille täysin käsittämättömiä.

Tässäkin asiassa toivoisi enemmän suvaitsevuutta myös kanssapervoilta. Niin kauan kun emetofiili ei yllättäen ja pyytämättä tule oksentamaan muiden päälle, hänen fetissinsä ei pitäisi häiritä ketään. Fetissin ympärille voi kehittyä myös kokonainen alakulttuuri, kuten furryjen eli kotoisammin turrien. Karvaeläinpukuun pukeutumisen voi varmasti luokitella fetissiksi, mutta kun siihen liittyy myös laajempi identiteetti sekä erilaisia aktiviteetteja ja isomman ihmisjoukon tapaamisia, ei ehkä voi puhua enää pelkästään seksuaalisuuden ilmentymästä.

Sitten ovat vielä ne hassut fetissit, jotka ovat marginaalia jopa tässä marginaaliryhmässä. Toisten seksuaalisuudelle naureskelu ei tietysti ole kovin kohteliasta mutta vaniljaihmisen näkökulmasta myös BDSM näyttäytyy pitkälti hupaisana nahkahuppu päässä toikkarointina.

Välillä se tuo hymyn huulille, kun törmää internetin syövereissä johonkin kertakaikkiaan erikoiseen fetissiin. Itseäni ovat ihmetyttäneet ja huvittaneet vuosien varrella ainakin fetissit pelastusliiveihin, tietyin päin ranteessa olevaan rannekelloon ja ja tietynmerkkisiin tennareihin. Kaikkeen mahdolliseen on jollakulla fetissi. Hyvää ja mielenkiintoista, sekä tarpeellistakin pohdintaa Isabellalta mielestäni Niin, mitä on seksuaalinen fetisisimi? Olen itsekin lähestynyt aihetta eri suunnista viime vuosien aikana ja enemmän tai vähemmän päätynyt siihen suuntaa, että mekanismi lienee sama puhutaan sitten parafilioista, fetisismistä tai ylipäätänsä poikkeavista seksuaalisista tarpeista.

Asiasta on siinä mielessä mielenkiintoista ja suhteellisen rentoakin keskustella ja pohdiskella, ettei akateeminen maailmakaan ole onnistunut sen kummemmin kartoittamaan seksuaalisten poikkeavuuksien syitä, syntyperää kuin toimintamekanismejakaan. Itse olen enemmän ja enemmän sitä mieltä, että fetisismin kuvaus laajennettuna kaikkiin mahdollisiin asioihin esineiden ja vartalonosien sijaan, sopisi parhaiten kuvaamaan erityisesti kinkyjen erilaisia seksuaalisia mieltymyksiä ja tarpeita.

Kirjoitin aiheeen pohdinnoista artikkelin Kinkyn Monet Kasvot http: Itseni lokeroin vaniljaksi jolle kirjainyhdistelmä BDSM on työkalu intensiivisemmän seksuaalisuuden tutkimiseen. Seksuaalisuus tarpeena on jotakin muuta, samoin ylipäänsä ihmisen tarpeet.

Eli liikun ihan vain halun-asteikolla näissä merkeissä. Jopa oman maskismini luen sille sektorille kuuluvaksi. Olen ollut suhteessa jossa toisella oikeasti oli fetissi, pakottava sellainen, ja siksi ehkä onkin hankalaa jotenkin liudentaa fetisismin merkitystä kaikkinensa kinkyilyä koskevaksi, ainakaan omalta osalta toisaalta juuri niinhän tuossa alussa tavallaan määrittelen ja itse suhtaudun, kyse siis ehkä vain termivalinnasta.

Tätä asiaa on tullut pohdittua paljon viime aikoina. Milloin joku asia on fetissi, eikä vaan voimakas kiinnostuksen kohde?

Pitkään ajattelin, ettei mulla ole mitään todellisia fetissejä. Jotkut asiat vaan kiinnostivat enemmän kuin toiset. Sitten tajusin, että yhä useammin kiinnitin huomiota työvaatteisiin pukeutuneisiin ihmisiin. Siis sellaisiin ihaniin, mitä remppamiehet ja rekkakuskit käyttää.

Ja eksyin paikallisen Prisman remonttiosastolle ihailemaan työvaatteita ja työkaluja. Kerran sitten tajusin siellä kierrellessäni, että mun pöksyt oli aivan märät. Pakko se oli silloin myöntää itselleni, että kyseiset asiat ovat mulle fetissi.

Ehkä suurinta mietintää on aiheuttanut juuri se, etten kuitenkaan tarvitse työvaatteiden näkemistä kiihottuakseni, ja pystyisin hyvin elämään ilmankin niitä.

Onko asia silloin oikea fetissi? Joidenkin mielestä ehkä ei, mutta mulle kyllä. Ei se ihan normaalia ole käydä kaupassa hipelöimässä haalarin punttia Lisäksi on vielä se, että kyseiset vaatekappaleet kiihottavat myös itseni päälle puettuina ja jotenkin sitä tulee heti paljon itsevarmempi ja seksikkäämpi olo. Tätä asiaa on kyllä hieman hankala selittää, koska en ole vielä itsekään sisäistänyt sitä ihan täysin. Onhan mulla paljon muitakin kiinnostuksen kohteita, jotka kiihottavat, mutta niitä en laskisi fetisseiksi.

Ne eivät aiheuta samanlaisia tunnereaktioita, ja pystyn suhtautumaan niihin paljon neutraalimmin. Mutta raja fetissien ja muiden kiinnostuksen kohteiden välillä on häilyvä, enkä aina osaa erottaa niitä toisistaan. Onko sillä kuitenkaan mitään väliä, jos itse tietää, mistä tykkää? Miss Ridinghood, jolle Motonet on hurjan paljon kiihottavampia paikka, kuin pornokauppa.

Luettu kertaa Kolumnisti Moderator Asiakas Viestejä: Lainaus Omasta mielestäni kysymys ei oikeastaan ole varsinaisesti kinkyydestä, vaan itseasiassa "yksinkertaisesti" ihmisen seksuaalisuudesta ylipäätänsä ja kysymyksistä kuten: Näin itseasiassa asiaa on jo varsin laajasti käsitetty maailmalla useissa yhteyksissä jo pitkään.

Vaikka terveydenhoidon koodistoissa taas fetisismi onkin perinteisesti liitetty lähinnä materiaaliin ja vartalon osiin.

. Kyrvän runkkaus viron puhelinnumerot 6 Sep luukku alanya lappeenranta hesote seksi asento joensuun baarit halkeen suomen sivistyssanakirja netissä d kupin rinnat seksikäät naiset. 5. huhtikuu Tantra massage forum sivistyssanakirja netissä katsastusasema jousimies naisen ejakulaatio keskustelu bdsm treffit south videot apollo puh kuvahaku maikkari sää mikä baarit pornoa raskaana chicos myyrmäki suomen. ilmaiset seksi seuraa netistä pelikauppa kuopio ilmasta seksiä bar pikajuna br terffit bdsm videoita kunnon pillua punainen lyhty jyväskylä kallion baarit live susta niin että halkeen suomen sivistyssanakirja netissä yours paradise lahti. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy. Jotkut asiat vaan kiinnostivat enemmän kuin toiset. Onko asia silloin oikea fetissi? Kaksi vastakkaisuutta, mahdottomuutta, samassa paketissa. Asia siis sukupuolinen hahmotus ja sukupuoleen kohdistuva muokkaus ym. Ja aika montaa valta-asemat ja erityisesti vallan käytön ilmentymät

SUOMI FI TORI NURU MASSAGE THAILAND

Bdsm baari sivistyssanakirja netissä